Mini's niveau 4 en 5 Regiokampioen !

 

Er lijkt maar geen einde te komen aan de successen van de mini’s.Kampioen van Zuid-Nederland op niveau 4 en 5 !!!

Na 2 weken geleden al rayonkampioen op niveaus 4, 5 en 6 te zijn geworden, mochten deze 3 teams vandaag meedoen om het kampioenschap van Zuid-Nederland. Niveau 6 had het zwaar getroffen in de poule, zij eindigden als 2e net achter Somas Activia, waartegen 2x gelijk werd gespeeld. En laat dat u net het team zijn dat later regiokampioen werd.
Niveau 4 en 5 kwamen ongeslagen de poules door. Op naar de halve finale poules dus. Niveau 4 kwam ook hier gemakkelijk door, niveau 5 kende twee zeer spannende wedstrijden die uiteindelijk net gewonnen werden. Dus op voor maar liefst twee finales, die helaas voor ons gelijktijdig werden gespeeld. Maar het ongelofelijke gebeurde: beide teams wonnen met overmacht beide hun finales. Dus echt waar: Nuvoc is kampioen regio Zuid op zowel niveau 4 als 5.

Namens de mini’s dank aan hun trainers voor een geweldig seizoen met een prachtige afsluiting.

 

 

Mini’s zorgen voor de nodige kampioenschappen binnen Nuvoc

 

Zondag 12 april was het laatste minitoernooi van dit seizoen. Niet zo maar een toernooi, maar ook het toernooi waarop in speciale poules werd gestreden om het kampioenschap van rayon de Kempen. En met een ongekend succes. In de reguliere poules voor niveau 4, 5 en 6 waren 6 poules met in alle poules Nuvocteams. In vier van de zes poules behaalden onze mini’s een 1e plaats, geweldig natuurlijk. Daarnaast waren er nog drie aparte poules: poules waarin de beste teams uit rayon de Kempen streden om het rayonkampioenschap. Naast speciale medailles stond daarbij ook plaatsing voor de regiokampioenschappen op het spel. Omdat we op elk niveau maar een team mochten afvaardigen, was het moeilijk kiezen uit ons grote aantal mini’s. In vergelijking met andere verenigingen is het dan ook bijzonder dat we op alle niveau’s meestreden met gemengde teams. En hier was het resultaat helemaal geweldig: 

 

 

Nuvoc rayonkampioen op niveau 4, 5 en 6!!!

 

Zonder ook maar een set te verliezen werden alle wedstrijden gewonnen, soms met grote overmacht. Een prestatie waar we als vereniging trots op mogen zijn, met het niveau van onze mini’s, maar ook met het plezier waarmee gespeeld wordt, zit het wel goed. Het gevolg is dat we zaterdag 25 april in het Indoorsportcentrum in Eindhoven ons rayon mogen vertegenwoordigen tegen de kampioenen uit heel regio Zuid.

 

Rayonkampioen Niveau 4:  Stijn Timmers, Stijn Bazelmans, Judith Lutke Willink, Isa Strijks en Janne Smeenk

 

Rayonkampioen Niveau 5: Sophie de Groot, Nienke de Groot, Mees Sengers, Paula Tober en Evi van Ham

 

Rayonkampioen Niveau 6: Jamy van Santvoort, Femke van Sprang, Femke Timmers en Rick Schoofs

 

 

 

Zondag 8 maart is er weer een mini toernooi in de Nuvochal.

 

Het programma is als volgt:

 

09:15 kantine open, wedstrijdleiding aanwezig

09:30 fluiters/tellers ochtendblok aanwezig (instructie door Nellie)

10:00 begin wedstrijden ochtendblok

12:30 einde wedstrijden ochtendblok & prijsuitreiking

 

12:15 fluiters/tellers middagblok aanwezig (instructie door Nellie)

12:50 begin wedstrijden middagblok

15:00 einde wedstrijden middagblok & prijsuitreiking

 

Er doen 19 teams mee in het ochtendblok, 16 teams in het middagblok, in totaal rond de 150 kinderen, leeftijd 9-12 jaar. 

 

Geweldige resultaten van Nuvoc mini’s

 

De maand februari heeft voor de mini’s fantastische resultaten opgeleverd. Onze jongste mini’s namen deel aan het niveau 1-2-3 toernooi van Vessem, de oudere mini’s aan het niveau 4-5-6 toernooi van Verrekijker. In totaal streden er 16 teams die in 13 verschillende poules waren ingedeeld. Het resultaat: maar liefst 10 van deze 13 poules werden door onze Nuvocmini’s gewonnen!!! Erg veel blijde gezichten natuurlijk. Deze prestatie is natuurlijk alleen mogelijk dankzij onze trainers en hulptrainers. Dus namens alle mini’s: ook jullie gefeliciteerd en bedankt jullie goede trainingen.

Op de foto alle medaillewinnaars van het niveau 4-5-6 toernooi. Op zondag 8 maart zullen deze mini’s ook allemaal meespelen met ons eigen toernooi in de Nuvochal. Dus aan alle Nuvocleden: kom onze mini’s een keer bewonderen, ze verdienen het.

 

 

Minitoernooi Nuvochal 2 november

 

Zondag 2 november hebben we weer een minitoernooi in de Nuvochal. Op dit toernooi spelen onze jongste mini’s tegen de mini’s van de omliggende verenigingen op de niveaus 1, 2 en 3. In totaal strijden er 35 teams om de medailles. En met 8 Nuvocteams zijn we weer goed vertegenwoordigd. Met hulp van vele ouders en jeugdleden gaan we er hopelijk een geslaagde dag van maken. Natuurlijk is iedereen van harte welkom om onze mini’s aan te moedigen. Ik verwacht dan ook velen van jullie komende zondag in onze hal te zien om er een leuke sportieve dag van te maken.

 

Programma
09:15 uur Kantine open
10:00 uur Aanvang wedstrijden
13:15 uur Prijsuitreiking ochtend

 

10-05-2015: De Nuvoc mini's zijn vandaag Regiokampioen niveau 4 geworden: Van harte gefeliciteerd, een fantastische prestatie !!

 

 

10-05-2014: Nuvoc heeft vandaag een mooie 3e plaats behaald bij de regiokampioenschappen op niveau 5: Van harte gefeliciteerd.!!

 

 

Hoofd Menu

e-Boekhouden.nl

Evenementen

Geen evenementen

Verjaardagen

Vandaag
Daniek Verhoeven
Jeroen Konsten
Binnenkort
Ramon Petit 2 dagen
Isa Peters 3 dagen
Jan van der Hagen 5 dagen
Demie Brands 6 dagen
Sita de Vroom 6 dagen
Edwin Schoenmakers 8 dagen
Ayla Pauly 9 dagen
Henk Janssen 10 dagen
Kim van Leur 10 dagen
Judith Lutke Willink 11 dagen

Login