Herstel Heren 3

 

11-10-2014: Nuvoc H3- PSV H2  3-1  (25-22  25-17 25-22 17-25)

 

Na een dramatisch slechte donderdagavondwedstrijd tegen Phoenix ,1,5 week geleden, waarbij kansloos werd verloren met 4-0 en waarbij de sfeer in het veld gelijke tred hield met het volleybal was het nu tijd om de bakens te verzetten. Vandaag was er rust in het veld en met een John de Mol op de libero positie stond er een herboren heren 3.

 

Vanaf de eerste opslag stond h3 er en het geloof in eigen kunnen was opvallend. John stond te passen alsof hij nooit weg was geweest en dit was toch zijn eerste wedstrijd sinds vorig jaar oktober. Ondanks het gemis van Janus, Roel en Pieter werd de wedstrijd nu voortvarend opgepakt en met degelijk volleybal werd de eerste set binnengehaald. 

 

In de tweede set werd de sterke start doorgezet en met goede services van o.a. Edwin werd PSV zwaar onder druk gezet. De pass lag  perfect en de spelverdelers konden het  midden goed bedienen waardoor ook aan de buitenkant ruimte ontstond.. 25-17 voor Nuvoc. 

 

De derde set was het weer wat spannender maar Nuvoc bleef degelijk en het vertrouwen in de winst was er gewoon. 25-22 en een mooie 3-0 winst. 

 

Tja, en dan komt die vervelende 4e set: het gaat nergens meer over en de krachten en concentratie waren duidelijk minder. Altijd jammer om alsnog de laatste set te verliezen. 

 

Toch een goed gevoel overgehouden aan deze wedstrijd met leuk volleybal en rust in het veld.

 

De volgende wedstrijd  spelen we op 25 oktober thuis tegen Hajraa 4 om 15:00 uur.

Hoofd Menu

e-Boekhouden.nl

Evenementen

Geen evenementen

Verjaardagen

Vandaag
Floor Strijks
Mark Joosten
Binnenkort
Erwin Vijfvinkel 1 dag
Indy van Kuringen 1 dag
Matthias Siegemund 4 dagen
Dylan Peeters 5 dagen
Thieu van Zomeren 6 dagen
Julia van Dommelen 7 dagen
Gaby vd Heijden 8 dagen
Savannah van den Boogaard 8 dagen
Isabel de Jong 9 dagen
Miranda Cuijpers 9 dagen

Login