alt

Vandaag heeft ons niveau 4 team een geweldige prestatie geleverd. Nadat het team eerder al kampioen van rayon de Kempen was geworden, is het vandaag gelukt om kampioen van regio Zuid te worden. Nienke, Rick, Femke, Femke en Jamy: SUPER!!!


Om dit te bereiken moesten heel wat wedstrijden gewonnen worden. Vanaf 10 uur begonnen we met poulewedstrijden. De eerste wedstrijd was tegen Spirit uit Rosmalen. Dit was voor ons een opwarmer om er in te komen, beide sets werden zeer dik gewonnen, de eerste zelfs met 37-8. De 2e wedstrijd tegen Smash '66 uit Alblasserdam was er heel wat meer tegenstand. Het begin van beide sets ging gelijk op, maar uiteindelijk werden ook deze sets beide overtuigend gewonnen. Na lang wachten volgde de 3e wedstrijd tegen VCV uit Voerendaal. Een kopie van de eerste wedstrijd, de tegenstander had geen schijn van kans. En toen begon het spannend te worden. De laatste poulewedstrijd was tegen SOMAS/Activia uit Sint Anthonis. Ook dit team had tot nu toe alle wedstrijden dik gewonnen. Enorme lange rally's, beide teams maakten heel weinig fouten. Aan het eind van de eerste set ging het niveau bij Nuvoc nog wat omhoog en yes, de eerste set werd net gewonnen. Zou het dan gaan gebeuren, nog een set voor de halve finale was bereikt? Dus de spanning liep verder op, onze mini's bereikten echt een heel hoog niveau en het bleef tot de laatste seconde spannend. Het resultaat: een set die gelijk eindigde. Maar omdat we de 1e set hadden gewonnen betekende dit dat we door waren naar de halve finale en dat we SOMAS/Activia die de laatste jaren heel vaak hadden gewonnen hadden uitgeschakeld. In de halve finales speelden de 4 poulewinnaars. Wij mochten uitkomen tegen Ledub uit Budel. Degene die als eerste 2 sets zou winnen mocht naar de finale. In tegenstelling tot de laatste poulewedstrijd werd dit een hele gemakkelijke overwinning, het leek er op alsof ons vijftal vleugels had gekregen. Zowel de eerste als de tweede set werd ruimschoots gewonnen. Op naar de finale dus. Nu denk je dat de finale van regio Zuid finalisten oplevert die nooit tegen elkaar spelen. Dat ging dit keer niet op, de tegenstander in de finale zijn zo ongeveer onze buren: Vessem. En ja, deze hadden we verslagen tijdens het rayonkampioenschap, dus we wisten dat het zou moeten kunnen, misschien, je weet maar nooit……

En het werd spannend, heel spannend, en nog spannender, er was nauwelijks verschil tussen de twee teams. De eerste set stonden we steeds achter, maar op het laatst werd er toch een klein gaatje geslagen. 1-0 voor dus, nog een set winnen, en dan…..
Over de tweede set zal ik kort zijn, het was te spannend om het bij te houden. MAAR AAN HET EIND STONDEN WE MET 17-16 VOOR. Groot feest dus, kinderen en ouders die elkaar om de nek vlogen, want wie had hier nu rekening mee gehouden? Nuvoc kampioen van regio Zuid!!!!

Dus: Nienke, Rick, Femke, Femke en Jamy gefeliciteerd.

Hoofd Menu

e-Boekhouden.nl

Evenementen

Geen evenementen

Verjaardagen

Vandaag
Edwin Zuidema
Marlie Fasen
Nina Graber
Rachel van Herk-van Aarle
Binnenkort
Els van de Wiel-van Laarhoven 2 dagen
Harry Crauwels 3 dagen
Roland van Genderen 3 dagen
Carolien Konings 4 dagen
Janne Smeenk 4 dagen
Peter Schmeits 4 dagen
Louis Nouwens 5 dagen
Brenda Goossens 6 dagen
Demi Teurlincx 7 dagen
Martine Wouters-Faber 8 dagen

Login