Login Form

Volleybal in het zwembad

Waar: Luijksgestel

Wanneer: 23-24-25 augustus 2019

Lekker heel het weekend buiten spelletjes doen, zeskamp, kampvuur, vossenjacht, quiz, waterballet, beachvolleybal en nog veel meer wat we hier nog niet allemaal gaan noemen. Natuurlijk, je moet gewoon meegaan en het meemaken!!!

 

Gezellig samen etenKampvuur

Je wordt moe, soms nat, wat vuil, maar je maakt vooral plezier.

Je slaapt misschien niet al te veel, maar wel lekker en spannend met z’n allen in de blokhutten op luchtbedden.

 

 

Spelletjes doen

De kampleiding zorgt voor lekker eten en drinken en dat jullie je door alle activiteiten geen moment zullen vervelen.

Al heb je natuurlijk ook af en toe wat vrije tijd, om even wat te lezen, of zomaar wat rond te hangen, gewoon lekker lui!!!

Wil je mee?

Vul dan vóór 7 juli

het inschrijfformulier in en lever het in bij Thieu zodat je zeker mee kan.


Beachvolleybal

Na je inschrijving krijg je het echte kampboekje met alle dingen die je moet weten en alles wat je ouders nog willen weten.

Dus zien we je dan???

Download hier het inschrijfformulier en lever dit in bij Thieu!

Sfeerbeeld Nuvoc-kamp 2017

Op zaterdag 26 mei is in het Indoor-Sportcentrum Eindhoven het regiokampioenschap CMV afgewerkt. Nuvoc was bij dit kampioenschap met 3 teams vertegenwoordigd. Een op niveau 4, een team op niveau 5 en een team op niveau 6.

Nuvoc heeft hier goed gepresteerd en een leuk visitekaartje afgegeven.

Team Niveau 4
Team Niveau 4

Het team met Bente, Nore, Roy, Oliver en Joep kwamen de poule door met een gedeelde eerste plaats. Nadat ook de kwartfinales in winst waren omgezet moest het team nog 3 wedstrijden in de 'finale' spelen. Hierbij werd in de twee halve finales 2x gelijk gespeeld met als gevolg dat er gestreden moest worden om de derde/vierde plaats. Er is dapper gestreden maar deze wedstrijd werd helaas verloren waardoor toch een knappe 4de plek bereikt is tijdens dit kampioenschap. Super gedaan jongens en meiden!

Team Niveau 5
Team Niveau 5

Het team met Mare, Estelle, Iris, Sofie, Daniek en Sophie zijn ook de pouleronde doorgekomen en zijn als tweede doorgegaan naar de kwartfinales. Daar werd helaas verloren en was het toernooi voor de meiden ten einde. Toch een knappe prestatie om tot in de kwartfinales te komen!

Team Niveau 6
Team Niveau 6

Nuvoc werd op niveau 6 vertegenwoordigd door Santi, Ilse, Marit H, Sophie en Marit P. Ook dit Nuvoc team behaalde de kwartfinales waar helaas werd verloren. Toch een super goede prestatie meiden!

Om inkomsten voor de club te generen zijn wij op zoek naar commercieel talenten voor de sponsorcommissie

Wij hebben als bestuur het sponsorplan herschreven en willen dit graag inzetten om nieuwe sponsoren te werven. Heb jij commercieel talent en wil jij voor de club aan de slag om sponsoren te werven? Wij zullen je uiteraard voorlichten, voordat je op pad gaat.

Vooral kandidaten die een commerciële opleiding volgen nodigen wij van harte uit om te reageren. Er is ruimte voor meerdere leden in de sponsorcommissie. Ook wanneer je zelf geen interesse hebt, maar iemand weet, horen wij dit graag van je. 

Interesse kun je doorgeven via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..