Login Form

Op zaterdag 26 meiĀ is in het Indoor-Sportcentrum Eindhoven het regiokampioenschap CMV afgewerkt. Nuvoc was bij dit kampioenschap met 3 teams vertegenwoordigd. Een op niveau 4, een team op niveau 5 en een team op niveau 6.

Nuvoc heeft hier goed gepresteerd en een leuk visitekaartje afgegeven.

Team Niveau 4
Team Niveau 4

Het team met Bente, Nore, Roy, Oliver en Joep kwamen de poule door met een gedeelde eerste plaats. Nadat ook de kwartfinales in winst waren omgezet moest het team nog 3 wedstrijden in de 'finale' spelen. Hierbij werd in de twee halve finales 2x gelijk gespeeld met als gevolg dat er gestreden moest worden om de derde/vierde plaats. Er is dapper gestreden maar deze wedstrijd werd helaas verloren waardoor toch een knappe 4de plek bereikt is tijdens dit kampioenschap. Super gedaan jongens en meiden!

Team Niveau 5
Team Niveau 5

Het team met Mare, Estelle, Iris, Sofie, Daniek en Sophie zijn ook de pouleronde doorgekomen en zijn als tweede doorgegaan naar de kwartfinales. Daar werd helaas verloren en was het toernooi voor de meiden ten einde. Toch een knappe prestatie om tot in de kwartfinales te komen!

Team Niveau 6
Team Niveau 6

Nuvoc werd op niveau 6 vertegenwoordigd door Santi, Ilse, Marit H, Sophie en Marit P. Ook dit Nuvoc team behaalde de kwartfinales waar helaas werd verloren. Toch een super goede prestatie meiden!