Login Form

Het indoor volleybal seizoen gaat weer van start. Er is door de Nevobo een protocol opgesteld, waardoor we verantwoord kunnen gaan volleyballen. Het is daarom van belang dat alle leden het protocol goed doornemen. Het protocol is te vinden door op de onderstaande link te klikken:

Link protocol indoor volleybal

Dit protocol is een levend document en is gebaseerd op de kennis van nu, september 2020. Afhankelijk van de maatregelen die de overheid neemt, kunnen er aanpassingen gedaan worden. Bij een nieuwe versie zullen de wijzigingen in rood worden aangegeven.

Heb je na het lezen van dit protocol nog vragen neem dan contact op met één van de bestuursleden via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Informatie voor bezoekende teams:

Niet alleen vanuit de NeVoBo zijn er regels opgesteld, maar ook onze sporthal hanteert een aantal regels. Te allen tijde geldt:

Bij klachten, blijf thuis

Houd anderhalve meter afstand

  • Kom zoveel mogelijk omgekleed naar de hal. Onze kleedkamers en douches mogen gebruikt worden, echter met maximaal 5 personen per kleedkamer en op anderhalve meter afstand
  • Vermijd drukte in het halletje bij binnenkomst. Geef elkaar de ruimte en verlaat de sporthal bij voorkeur via de nooduitgang bij de kleedkamers
  • Bij binnenkomst graag je handen desinfecteren. Ook verzoeken wij toeschouwers om zich te registreren bij de ingang van de zaal. Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een eventueel bron- en contactonderzoek van de GGD en maximaal 14 dagen bewaard. Spelers/coaches en scheidsrechters zijn middels dwf (digitaal wedstrijdformulier) al automatisch geregistreerd
  • Onze kantine is open, echter: maximaal 30 personen, zitplaats verplicht en stoelen laten staan. Bij voorkeur pinnen.

Wij rekenen op ieders medewerking in deze bijzondere tijd. Mocht u nog tips of suggesties hebben, laat het ons weten, want ook wij hebben niet alle kennis in huis. Ondanks alles hopen wij dat ook u een leuke en sportieve wedstrijd gaat beleven in de Nuvoc-hal!

Wij zullen het samen moeten doen

Puppy's

Nellie en Isa

MC1

DR4

MA1

Heren 1

Dames 1

Onze voorzitter daagt jullie uit!

Maak met je team een wc-rol challenge filmpje -het moet dus lijken of je de rol naar elkaar doorspeelt - en stuur het naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Het leukste filmpje belonen we met een prijs!!


(Filmpjes kunnen jullie zien op de site en andere sociale media)