Login Form

Misschien heeft de oplettende volleyballer het al gezien, er zijn sinds kort nieuwe volleybalnetten aanwezig in de Nuvoc hal. De oude volleybalnetten waren namelijk aan vervanging toe na al die sportieve jaren. Wij hebben Joost van der Pijl bereid gekregen om niet 1, niet 2, niet 3 maar 4 nieuwe netten te sponsoren. Deze nieuwe volleybalnetten zijn ons aangeboden door Van Der Pijl, bouw- en timmerwerken te Veldhoven.

Wij willen Joost van der Pijl enorm bedanken voor de geweldige sponsoring! Dus voor al uw bouw- en timmerwerken neem zeer zeker contact op met Van Der Pijl Bouw- & Timmerwerken. Dit kan via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of telefonisch op 06 52058852.

 Joost nogmaals bedankt!

 

Zoals iedereen wellicht al gehoord heeft, is de volleybalcompetitie in ieder geval tot 10 november 2020 stilgelegd. Ook de trainingen voor iedereen vanaf 18 jaar zijn tot die datum afgelast. Onze jeugdteams kunnen wel blijven trainen. Eventuele wijzigingen in trainingstijd zullen via de eigen groepsapp worden doorgegeven. De kleedkamers/douches en ook de kantine blijven voorlopig gesloten.

Zodra er nieuwe informatie beschikbaar is, zullen wij iedereen daar zo snel mogelijk van op de hoogte stellen.

Blijf gezond!

Het bestuur

Ook lid/klant van de Rabobank? Help ons dan een handje!
Door in te loggen in de Rabo-app of op hun website kun je via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ naar Rabo ClubSupport. Of klik op de banner hierboven!
Stem hier op "Nuts Volleybal Vereniging" Nuvoc en zorg ervoor dat wij een financiële bijdrage vanuit de Rabobank krijgen.
Dit kost jou niets, behalve een halve minuut van je tijd.
Iedereen in de regio kan stemmen dus vertel het gerust ook je familie, vrienden en buren!